PRETURI

”Rapid, ieftin, calitativ – din acestea trei lucruri, mereu trebuie alese două”
 
     Compania CONSTRUCTIV GRUP, pe parcursul anilor de activitatea a format un sistem de formare a prețurilor, care variază în dependeță de fiecare proiect în parte. Mereu există un ansamblu de factori care în mod diferit contribuie la valoarea costului final, dintre care:
- Amplasarea obiectului (regiune, infrastructură, poziția geografică)?
- Existența Proiectului de execuție sau design?
- Posibilitatea optimizării proiectului?
- Condițiile organizării lucrărilor la fața locului?
- Termenii de execuție?
- Volumele de lucrări și natura acestora?
- Forma, etapele și modalitățile de plată?
- Termenii de livrare a materialelor, elemente executate la comandă?
- Exploatarea obiectivului în timpul execuției lucrărilor?
- Subantreprenori?
- Alți factori organizatorici (electricitate, apă-canalizare, condiții climaterice, aplasarea/cazare personalului muncitoresc, pază, căi de acces ș.a.)
     CONSTRUCTIV GRUP va oferi întocmirea costului real și fix, la zi, conform tuturor factorilor expuși mai sus. Serviciul de consultanță, masurări și întocmirea devizului de cheltuieli se oferă gratis beneficiarului în cazul în care urmează a îndeplini lucrările propriu-zise.
Contacte

CONSTRUCTIV GRUP


Evoluția dinamică a firmei în cadrul perioadei de lucru, a avut ca activitate principală lucrările de construcții civile, reparații capitale a construcțiilor publice și private, cu predare la cheie, executate la un înalt nivel calitativ, cîștigîndu-și astfel un renume bine meritat. Seriozitatea, calitatea și termenii de execuție, sunt elementele care ne definesc.

Contacte

or. Strășeni, str. Mihai Eminescu 56 Tel:+373 60 20 80 40 +373 68 50 20 90 Contab:+373 69 06 46 40 Email:constructivgrup@mail.ru Web:www.constructivgrup.md
© 2018 - Constructiv Grup   site by MoldaHost