Despre Noi

    CONSTRUCTIV GRUP – este o companie cu o dezvoltare dinamică, în domeniul construcției de clădiri, reconstrucții, reparații capitale, finisări și instalații. Construcția clădirilor de la gropa de fundații, structura de rezistență, acoperiș și pină la finisări interioare, întregul complex de lucrări bzîndu-se pe proiecte și în accord cu contracte de antrepriză.
     Pe parcursul activității fiind realizate o multitudine de proiecte atît private cît și publice, a fost formată o vastă experiență, acumulată baza tehnico-materială necesară executării lucrărilor de construcții și selectat doar personal calificat. Astfel, astăzi suntem dispuși cu încredere spre realizarea efectivă tehnico-economică a celor mai diverse proiecte și lucrări de construcție.
     Ne respectăm clienții și reputația acumulată numelui nostru. Suntem permanent într-un proces de perfecționare continuă, prin studierea și utilizarea materialelor și tehnologiilor noi, colaborăm îndeaproape cu arhitecți, designeri, furnizori și producători de materiale de construcții.

Contacte

CONSTRUCTIV GRUP


Evoluția dinamică a firmei în cadrul perioadei de lucru, a avut ca activitate principală lucrările de construcții civile, reparații capitale a construcțiilor publice și private, cu predare la cheie, executate la un înalt nivel calitativ, cîștigîndu-și astfel un renume bine meritat. Seriozitatea, calitatea și termenii de execuție, sunt elementele care ne definesc.

Contacte

or. Strășeni, str. Mihai Eminescu 56 Tel:+373 60 20 80 40 +373 68 50 20 90 Contab:+373 69 06 46 40 Email:constructivgrup@mail.ru Web:www.constructivgrup.md
© 2018 - Constructiv Grup   site by MoldaHost