Reparații capitale, finisări și instalații

     Prestăm îndeplinirea în ansamblu a lucrărilor de reparații capitale și finisări pentru: case individuale, apartamente, oficii, spații comerciale, producere, de depozitare și industriale, obiective cu menire social-culturale private și publice. Amenajari interioare și exterioare, instalații care urmează să corespundă tuturor cerițelor clientului.
     Finisarea interioară a oricăror încăperi necesită o abordare complexă și implicarea muncitorilor diferitor specialități, respectarea tehnologiilor și utilizarea materialelor calitative vor oferi un rezultat apreciabil. Lucrările sunt executate exclusive în baza proiectelor, schițe de proiect, proiect de design, deviz de cheltuieli și contract de antrepriză. În final antreprenorul obigatoriu oferă garanții pentru fiecare lucrări în parte.
     Amenajările interioare și exterioare presupun partea de decorare a caselor, spaţiilor comerciale sau a birourilor, a spaţiului în care ne petrecem cel mai mult timp. De aceea acest spaţiu trebuie să ne ofere confort şi senzaţie plăcută. Amenajarea prevede includerea sistematică a forţelor proprii şi a ideilor clienţilor noştrii pentru a transforma un apartament, o casă sau un birou într-un loc ideal în care să-ţi petreci timpul şi activităţile zilnice fără a fi influenţat negativ de aspectul ambiental. Prin colaborarea cu arhitecţi şi designeri interiori cu experienţă, ne străduim să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor clienţilor noştrii venind cu idei inedite şi în tendinţe actuale:
- Demolări;
- Tencuieli, tecuieli decorative;
- Termoizolări, hidoizolări, fonoizolări;
- Tîmplărie;
- Tavane;
- Placaje;
- Ornamentări;
- Pardosele;
- Rețele electrice, termice, apă-canalizare, ventilare;
Contacte

CONSTRUCTIV GRUP


Evoluția dinamică a firmei în cadrul perioadei de lucru, a avut ca activitate principală lucrările de construcții civile, reparații capitale a construcțiilor publice și private, cu predare la cheie, executate la un înalt nivel calitativ, cîștigîndu-și astfel un renume bine meritat. Seriozitatea, calitatea și termenii de execuție, sunt elementele care ne definesc.

Contacte

or. Strășeni, str. Mihai Eminescu 56 Tel:+373 60 20 80 40 +373 68 50 20 90 Contab:+373 69 06 46 40 Email:constructivgrup@mail.ru Web:www.constructivgrup.md
© 2018 - Constructiv Grup   site by MoldaHost