Construcții și reconstrucții.

     Oferim servicii de execuție a lucrărilor de infrastructură și construcție-montaj pentru clădiri pînă la 5 nivele. Realizăm construcții durabile, executate exigent, conform proiectului și cerințelor clientului, asigurăm întreaga gamă de servicii necesare finalizării cu succes a obiectivului.
     Construirea unui edificiu trebuie efectuat în baza unui proiect de construcție autorizat, și actelor necesare începerii construcției, sub supravegherea specialiștilor atestați. Inevitabil, este un process complicat, complex, cu dificultăți specific, ce necesită abordare detaliată tuturor etapelor de execuție. Evident că rezultatul final, calitatea și termenii depind expres de antreprenor și conlucrarea acestuia atît cu beneficiarul cît și cu organele de control. Selectarea corectă a antreprenorului duce spre realizarea cu succes a obiectivului. Compania noastră oferind realizarea tuturor lucrărilor, obiectul în procesul de execuție va funcționa ca un întreg sistem, de care este responsabil doar un factor – antreprenorul:
- Fundații;
- Structura  de rezistență;
- Zidării;
- Lucrări de betonare;
- Acoperișuri și mansardări;
- Tîmplărie;
- Finisări interioare, exterioare, rețele și instalații;
- Supraveghere tehnică.
Contacte

CONSTRUCTIV GRUP


Evoluția dinamică a firmei în cadrul perioadei de lucru, a avut ca activitate principală lucrările de construcții civile, reparații capitale a construcțiilor publice și private, cu predare la cheie, executate la un înalt nivel calitativ, cîștigîndu-și astfel un renume bine meritat. Seriozitatea, calitatea și termenii de execuție, sunt elementele care ne definesc.

Contacte

or. Strășeni, str. Mihai Eminescu 56 Tel:+373 60 20 80 40 +373 68 50 20 90 Contab:+373 69 06 46 40 Email:constructivgrup@mail.ru Web:www.constructivgrup.md
© 2018 - Constructiv Grup   site by MoldaHost